Myymälä

Myymälämme valikoimissa on kaikki LVI-tarvikkeet, vesikalusteet, kylpyhuonekalusteet ja kokonaiset lämmitysjärjestelmät. Meiltä löydät myös PVC-putket ja tarvikkeet sekä Woikosken kaasut. Kaikki myyjämme ovat LVI-alan asiantuntijoita ja autamme löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet tai palvelut nopeasti ja vaivattomasta. 

Meiltä voit tilata myös asennuksen avaimet käteen -periaatteella!

Myyntiin valitsemiemme tuotteiden joukkoa yhdistää korkea laatu. Eri tuoteryhmissä laatu tarkoittaa hieman eri asioita. Esimerkiksi kylpyhuonekalusteissa laatu tarkoittaa hyvää kosteudenkestävyyttä. Mikä onkin varsin tärkeä asia, sillä harva haluaa ostaa kalustetta, joka huonon kosteudenkestävyyden johdosta saattaa turvota jopa vuoden sisällä piloille. Hanoissa, suihkuissa ja wc-istuimissa laatu mielletään monesti huoltovapautena ja varaosien saatavuutena. Laadukkaaseen tuotteeseen saa nyt ja tulevaisuudessa ostaa varaosia.

Voit myös tilata tuotteita Hanakat verkkokaupasta toimitettavaksi suoraan myymäläämme.

svedbergs jälleenmyyjä
laadukkaat kylpyhuonekalusteet


Kylpyhuone

Kylpyhuoneen uudistamisen keskeisin asia on toimivat kylpyhuonekalusteet, jotka pitävät kylpyhuoneen siistinä ja helppona puhdistaa. Kylpyhuoneen kalusteiden pitää myös kestää kosteutta, sietää roiskevettä ja kovaa käyttöä. WC-kalusteista puolestaan on olemassa erilaisiin tiloihin sopivia malleja. WC-mallit ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia. Osa on hygieenisempiä ja helpompia puhdistaa ja jotkut malleista käyttävät ekologisempaa huuhtelua ja säästävät vettä.


Kodin lämmitysmuodot

Lämmitysjärjestelmät

Nykyaikainen ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä sisältää yhä useampia eri lämmönlähteitä. Meiltä löydät laadukkaat ja yhteensopivat järjestelmät lämmitykseen ja lämmönjakoon, ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on lämmitystekniikka, jossa voimalaitoksessa lämmitetään vettä tai höyryä, johdetaan se kiinteistön lämmönjakokeskukseen ja sen jälkeen taas voimalaitokseen takaisin. Lämmönjakokeskuksen lämmönsiirtimissä osa kaukolämpöveden lämpöenergiasta siirretään kiinteistön lämmitysverkoston veteen.

Öljy- ja biolämmitys

Öljykattila on helppo asentaa, vaati vähän hoitoa ja on kestävä pientalokattila. Nykyaikainen öljykattila on kehitetty niin, että sen hyötysuhde on mahdollisimman suuri ja päästöt niin pienet kuin mahdollista.

Puulämmittäjälle on runsaasti eri vaihtoehtoja. Muun muassa perinteinen yläpalokattila, alapalokattila sekä käänteispaloperiaatteella toimivat korkean hyötysuhteen kaksoispesäkattilat, jotka toimivat öljyllä, bioöljyllä, maakaasulla tai puuklapeilla.

lämpöpumput

Bosch tarjoaa erittäin korkealaatuisia lämpöpumppuja. Bosch takaa suurimmat mahdolliset säästöt talon tyypistä, nykyisestä lämmitysjärjestelmästä tai asuinpaikasta riippumatta. Johtavat tukut jakelevat tuotteitamme, minkä ansiosta tuotteet, lisävarusteet ja varaosat ovat aina sekä sinun että asentajasi saatavilla. Tutustu Bosch-lämpöpumppuvalikoimaan osoitteessa: www.bosch-climate.fi

Ilmanvaihto

Uudet ilmanvaihtolaitteet ovat energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja niiden toimintaa voidaan säätää perheen vuorokausirytmin mukaan. Hyvä sisäilma on kokonaisuus, joka toteutetaan energiatehokkaalla ilmanvaihtolaitteella, keittiön liesituulettimella, puhtailla suodattimilla sekä keskuspölynimurilla, joka poistaa huoneilmasta mikropölyn ulkoilmaan.


KÄyttövesiremontit

Teetä käyttövesiremontti ajoissa

Vesiputkiin kohdistuvat remontit kannattaa teettää ajoissa. Remontti vaikuttaa merkittävästi sekä veden laatuun, kosteusturvallisuuteen että asumismukavuuteen. Hanakat-asiantuntijalta saat laadukkaista komponenteista koostuvan käyttövesijärjestelmän yllättävän edullisesti.

muutamia faktoja remontista

  • Remontin kesto vain 2–5 päivää

  • Talossa voi asua koko remontin ajan

  • Vesikatkos vain muutaman tunnin

  • Remontin kustannus yleensä vain 3500–6000 €

  • Veden laatu paranee

  • Vesivahingon huoli poistuu

  • Kiinteistön arvo nousee

Muista hyödyntää kylpyhuoneen remontissasi kotitalousvähennys, sillä jopa 50 % työkustannuksista kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Lue lisää käyttövesiremontistä täältä.


Uima-allastarvikkeet raumalta

Uima-allastarvikkeet

Meiltä löydät laajasti uima-allaskemikaaleja, joita tarvitaan säännöllisesti uima-altaan hoitoon. Valikoimissamme on myös uima-allaslaitteistoon kuuluvat lämmönvaihtimet, portaat sekä allaspeitteet. Myymälästämme löydät myös veden puhdistusvälineinä käytetettävät pohjaimurit ja haavit.


Tarjoamme rahoituksen

Hanakat Rahoituksen avulla rakennat ja remontoit kotisi juuri sellaiseksi, mistä olet haaveillut. Hanakat Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa sopivaksi räätälöidyllä kuukausierällä suuretkin urakat ja hankinnat – voit saada rahoituksen jopa 25 000 euroon saakka.